Már csak pár perc választ el, hogy sikeres Életmódorvos legyél! 90%

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 1. (csütörtök) 20:00 óra

Jelentkezés menete

1. Amennyiben rendelkezel érvényes kupon kóddal, kérjük írd be a kuponkód mezőbe és nyomj rá a “BEVÁLT” gombra!

2. Töltsd ki a megrendelő/jelentkezési űrlapot!

3. Jelentkezést követően azonnal átirányítunk a Stripe 100%-osan biztonságos fizetési oldalára.

4. Fizesd ki a kurzus első havi részletének árát!

5. Kész vagy! Ezt követően e-mailben tájékoztatunk a további teendőkről.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

E-mail: info@lifestylepro.hu
Tel.: +36 1 445 3889

100% Biztonságos fizetés!

A bankkártyaadataidat közvetlenül a fizetési szolgáltatónak küldöd el biztonságos kapcsolaton keresztül (mintha gázszámlát fizetnél be neten). Az adatok nem jutnak el hozzánk, nem látjuk őket és tárolni sem tudjuk. Bankkártyás fizetés az online fizetési partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

Életmódorvos képzésre jelentkezési űrlap (részletfizetés)

Gyakran Ismételt Kérdések és válaszok

Elsősorban orvosoknak és egészségtudományi szakembereknek hoztuk létre a képzést. De a tananyag kellően részletes ahhoz, hogy egészségtudományi diploma nélkül is meg lehessen érteni. Ezért az egészségtudományi diploma nélküli érdeklődök is jelentkezhetnek képzésünkre.

Igen. Munka és tanulás mellett is elvégezhető a képzésünk. A tananyag egy zárt oktatási e-learning felületen található, melyet a nap bármely időszakában elérsz. Az online oktatás révén saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, kényelmesen a kanapéról is akár, bármilyen okos eszközről, mindössze internetelérésre van szükséged.

Képzéseink különböző bemeneti követelmények szerint elérhetők. Életmódorvos képzés: bemeneti követelmény orvosi diploma, vagy az OFTEX által elfogadott végzettség. Életmódszakértő képzés: bemeneti követelmény egészségtudományi Msc / Phd vagy Bsc diploma. Lifestyle Medicine Consultant képzés: bemeneti követelmény min. érettségi + 18 életévet betöltött személy.

A válaszunk igen! Képzésünk teljesen egyedülálló Magyarországon, így ilyen részletes tematikájú képzés és tananyag csak nálunk elérhető.

A képzés teljesen magyar nyelven történik. A tananyagban elhangoznak egészségtudományi szakkifejezések, amelyek megértéséhez néhány esetben önálló tanulásra van szükség.

Igen. A Föld bármely pontján is légy, várunk szeretettel képzéseinken.

A képzés csak online érhető el, nem oktatjuk tanteremben. Az összes oktatási anyagunkat a zárt rendszerünkben fogod elérni, ún. e-learning felületen nagyrészt videó formátumban. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig elérhető.

Nincsen beadandó házi feladat. Egyedül csak a tananyagot kell megtanulnod és a modulzáró vizsgafeladatokat elvégezned.

A képzés kezdete és a befejezése az aktuális képzési oldalon elérhető.

Tananyagunk csak online formában érhető el, jegyzetek formájában nem letölthető.

A képzés a weboldalon meghirdetett időpontban kezdődik. A modulokat csepegtetve kapod, ami azt jelenti, hogy az idő előrehaladtával ütemezetten férsz a tananyaghoz.

A képzés sikeres megvásárlása után a képzés a weboldalon meghirdetett időpontban indul el. Ez azt jelenti, hogy a Hallgató az e-learning rendszerhez hozzáfér, de a képzés indulása egy megadott időszakban kezdődik mindenki számára.

Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzésen fogsz részt venni. Amennyiben minimum 70%-os eredményt érsz el a modulzáró vizsgafeladatokban, hivatalos állami, a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből generált tanúsítványt kapsz. Ezen kívül még az Akadémia saját sorszámozott certifikátot állít ki minden sikeresen végzett Hallgató számára.

Képzésünk orvosok és egészségtudományi diplomával rendelkező Hallgatók számára akkreditált kreditpontszerző szakmai továbbképzés. Kérjük, olvasd el az oldalon milyen szakmacsoportoknak biztosítjuk a kreditpont elszámolást.

Az e-learning rendszerben minden modulhoz tartozik egy modulzáró vizsgafeladat, amit minimum 70%-on kell teljesíteni. Amennyiben a Hallgató elsőre nem tudja teljesíteni a vizsgát még 4x próbálkozhat. Sikertelen vizsga esetén ügyfélszolgálatunkon kérhet segítséget.

A részletes tájékoztatóhoz kérjük olvasd el alaposan az ÁSZF-ben található V. pontot, amit megtalálsz a weboldal láblécében.

A képzés sikeres elvégzése után elektronikusan e-mail útján küldjük el letölthető PDF formátumban.

Bankkártyával vagy banki átutalással van lehetőséged fizetni.

Igen, van lehetőség részletfizetésre, de azt kizárólag bankkártyás fizetési móddal éred el. Ebben az esetben a képzés díjának első részletét a képzés indulása előtt kell rendezni, a maradék részletet pedig a következő hónapokban a rendszerünk automatikusan levonja a bankkártyádról.

Ebben az esetben a rendszerünk értesítőt küld, hogy a fizetés sikertelen volt. Ennek oka lehet kártya limit túllépés, vagy akkor, ha nincs elég összeg a bankszámlán. A rendszerünk automatikusan megpróbálja többször levonni a havi részletet, abban az esetben, ha ez nem sikerül, a Hallgatónak megvonjuk a tananyag hozzáférési jogát.

Biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog a képzés, ezért 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem tetszik a képzés, akkor nincs más dolgod, mint jelezni nekünk és szó nélkül visszafizetjük az árát. Fontos tudni, hogy ebben az esetben megszűnik a tananyag hozzáférési jogod. Ezzel kapcsolatos részletes tájékoztatónkat az ÁSZF-ben tudod elolvasni.

Javasoljuk a min. 150 Mbit/s internet sávszélességet, hogy a videós tananyagok zökkenőmentesen működjenek.

Javasoljuk a legújabb Google Chrome böngészőt.

Lehetőség szerint min. 1280×720 képernyő felbontást érdemes használni.

Igen. Az e-learning felület teljesen responsive, így szinte bármilyen digitális eszközzel használható, ami webes böngésző alapú elérést biztosít.

Hangfal szükséges a videóanyagok meghallgatásához. Mikrofonra nincs szükség.