LifestylePro Academy nemzetközileg elismert, akkreditált és bejelentett felnőttképzései

Alapvégzettségnek megfelelő minősített tanúsítványok, tapasztalt és feltörekvő szakértők számára.

Életmódorvos
(Lifestyle Medicine Physician)
szakmai továbbképzés

Orvosoknak

Kiknek szól?
Lifestyle Medicine Physician szakmai továbbképzés orvosoknak, szakorvosoknak, fogorvosoknak, klinikai szakpszichológusoknak

Életmódszakértő
(Lifestyle Medicine Professional)
szakmai továbbképzés

Egészségügyi szakdolgozóknak

Kiknek szól?
Lifestyle Medicine Professional és Practitioner szakmai továbbképzés egészségtudományi Phd, MSc és BSc végzettséggel rendelkezőknek

Életmód-tanácsadó
(Lifestyle Medicine Consultant)
képzés

Egészségtudományi Diploma Nélkül

Kiknek szól?
Lifestyle Medicine Consultant képzés sportoktatóknak, személyi edzőknek, coachoknak, táplálkozási tanácsadóknak és magánszemélyeknek egészségtudományi diploma nélkül

Amennyiben nem tudod eldönteni melyik képzésünk való neked, írj az info@lifestylepro.hu e-mail címre egy levelet és 48 órán belül (munkanapokon) ügyfélszolgálatunk segít.

* A képzés óraszáma a tananyaggal és a szükséges tanulási idővel együtt számolva.
** A képzési időtáv kb. 4 hónap. Az e-learning rendszerben a tanulók ütemezetten férnek hozzá az egyes modulokhoz és leckékhez.
*** Akkreditált kreditpontszerző szakmai továbbképzés. Orvosoknak 20 pont (OFTEX), gyógyszerészeknek 20 pont (GYOFTEX), egészségügyi szakdolgozóknak 10 pont (OKFŐ).

Visszajelzések szakmai képzéseinkről

Klaudia Sári
Klaudia Sári
2023-11-20
Nagyon magas színvonalú, naprakész, hiteles és szakmai.
Barbara Bodnár
Barbara Bodnár
2023-10-25
Rendkívül átfogó tudást adott a témában.
Borbala Dr. Stern
Borbala Dr. Stern
2023-10-24
Szinvonalas kepzes up to date eloadokkal. Ajanlom minden kollegamnak!
Petra Várvölgyi
Petra Várvölgyi
2023-05-15
Szuper oktatási oldal! Nagyon izgalmas és széles spektrumú tananyagot tartalmaz. Jól átlátható és könnyen kezelhető az oldal. Modulok között könnyen lehet váltani. Tetszik hogy összesíti az elvégzett tananyagokat és látom hogy aktuálisan hol tartok. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Dorina Paróczi
Dorina Paróczi
2023-05-14
A képzés rendkívül értékes és inspiráló volt. Számos olyan ismeretet szereztem az életmód és a táplálkozás területén, amiket már most tudok hasznosítani a mindennapi munkámban. A kurzus a biztos alapokon túl sokoldalúan közelítette meg a táplálkozás, a testmozgás, a pihenés és a stresszkezelés fontosságát, ezek együttes hatását egy egészségesebb életmód kialakításához. Az előadó szakemberek hitelesek és megbízhatóak, szaktudásuk és tapasztalatuk kiemelkedő. A felület logikus és egyszerűen kezelhető. Összességében nagyon hasznosnak tartottam a tanultakat. 🙂
Eszter Horváth
Eszter Horváth
2023-05-12
A tananyag és a hozzátartozó széles spektrumú információk teljes mértékben lekötötték a figyelmem és az érdeklődésem.Érezhető, hogy egy magas tudású szakmai csapat teljes tudása, szíve és lelke benne van az Akadémia megalkotásában. Logikusan összeállított modulok, felhasználóbarát felület. Szívből örülök, hogy betekintést nyerhettem és várom a mielőbbi elmélyülést és fejlődési lehetőséget.
Zsófi Csobánci-Horváth
Zsófi Csobánci-Horváth
2023-05-10
Nagyon színvonalas és sokrétű a tananyag. Ha lesz időm, biztos újra fogom őket hallgatni. Maga az informatikai felület is nagyon logikus. Örülök, hogy elsők között tesztelhettem a képzés tananyagát.

A LifestylePro Academy képzéseit az alábbi nemzetközi és hazai szervezetek ismerik el és hagyják jóvá: