Tudás, az egészséges hosszú élethez

Ami takarja az Akadémia kétmondatos teljes misszióját. Tudás: mert oktatunk, tudást adunk át. Hosszú élet: mert végső soron mindenki tovább akar élni. Egészséges: mert a hosszú élet önmagában nem elég, annak egészségesnek is kell lenni. Professzionális egészségtudományi képzést biztosítunk szakértőknek. Megtanítjuk hogyan növelhető az egészségben eltöltött életévek száma életmódorvoslással.

Egészséges Táplálkozás
Testmozgás
Alvás
Szociális kapcsolatok fejlesztése
Káros szenvedélyek kerülése
Stresszmenedzsment

“Célunk oktatni az egészségügyi dolgozókat és szakértőket a medikális kezelések kiegészítő életmódbeli változtatásairól, hogy a praxisok eredményessége nagymértékben hozzájáruljon a krónikus betegségek számának csökkenéséhez.”

Varga Balázs

LifestylePro Academy alapítója

A tanulás egy életre szóló kaland

A LifestylePro Academy rövid és hosszú távú célja, hogy Magyarországon elérhető legyen egy olyan magyar nyelvű, nemzetközi szervezet által elismert szakmai egészségtudományi képzés, amely magyar szakértők által létrehozott tudásanyagot biztosít minden érdeklődő számára.

Kialakuljon egy szakmai közösség, ahol a legfrissebb tudományos eredményeket tanulhatod folyamatosan és segíthetsz másoknak megváltoztatni az életét és magadét. Egy támogató és tudásalapú megosztással létrejött szakmai közösség.

Az életmódorvoslás számokban

Világszerte összesen 30 Lifestyle Medicine szervezet létezik, tagok száma összesen 10600 orvos és egészségtudományi szakember.
 
A Lifestyle Medicine minősítést 75 országban összesen 6688 orvos és egészségtudományi szakértő szerezte meg. Magyarországon a tagok száma 130 fő.
 
Mintegy 302 Életmódorvos rezidensprogram létezik 135 helyszínen világszerte. 2023 óta több mint 220 hallgató regisztrált az IBLM által akkreditált LifestylePro Academy képzéseire.

A LifestylePro Academy csapata

Gyakorlati, azonnal alkalmazható tudás a hazai Lifestyle Medicine szakterület élvonalbeli orvosaitól és szakembereitől. Oktatóink az orvos és egészségtudomány széles területét lefedik: szakorvosi, dietetikai, sportdietetikai, táplálkozástudományi, sportedzői, epidemiológiai és népegészségügyi.

Dr. Juhász-Keglovits Klára

gyermekorvos, okleveles életmódorvos, MOTE elnökségi tag

Dr. Szentgyörgyi Barbara

háziorvos, okleveles életmódorvos, MOTE elnökségi tag

Dr. Csépes Tímea

háziorvos, okleveles életmódorvos, MOTE elnökségi tag

Dr. Szabó Zoltán

dietetikus, táplálkozástudományi szakember, sportdietetikus, PhD, adjunktus

Szántóri Patrícia

dietetikus, sportdietetikus, egyetemi szakoktató, epidemiológus (MSc)

Baksa-Szijj Alexandra

mentőtiszt, okleveles testépítés-fitness sportedző

Lőrincz Hanna

dietetikus, klinikai és közösségi táplálkozás

Szeidl Sára

orvostanhallgató (SOTE)

Varga Balázs

népegészségügyi szakember (MSc)

LifestylePro Academy alapértékei

Népszerűsítjük a teljes értékű növényi alapú étrendet (TÉNÉ), kiemeljük fontosságát az egészség és a környezetvédelem kapcsán is.

Az akadémia felnőttképzéseit és szakmai továbbképzéseit befejező szakértők készen álljanak a vegán életmódot és a teljes értékű növényi alapú táplálkozást követő ügyfelekre.

Támogató és tudásalapú megosztással létrejött szakmai közösség létrehozása, amely nem elvesz, hanem ad és megoszt.

Betegségek kezelésében elsődleges a preventív megközelítés, ezt tanítjuk és ezt népszerűsítjük.

Eszközt adunk a szakértők kezébe, amit a gyakorlatban tudnak alkalmazni.

Törekszünk az innovatív megoldásokra, legfrissebb szakmai eredményeket tanítjuk.

Fontosnak tartjuk az önfejlesztést, de még fontosabbnak tartjuk a közösségben gondolkodást.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk a képzésben résztvevőkkel.

Ismerd meg jobban Varga Balázst

Balázsnak a mai napig elkötelezett célja, hogy a nyugati társadalomban jelenlévő nagyfokú krónikus betegségek számát csökkentse.

A LifestylePro Academy ötlete életre hívta azt az elképzelést, hogy minél több emberhez eljusson az egészséges életmód tudományos háttere oktatás formájában, ezáltal növelve a lakosság egészségben eltöltött éveinek számát.

A LifestylePro Academy logó története

Thoth, ókori egyiptomi isten, akit rendszerint egy íbisz madárfejjel ábrázoltak. Az egyiptomi íbisz madár jellegzetessége a hosszú csőr és a szép test. Thoth a bölcsesség, a tudás, az írás, a hieroglifák, a tudományok istene volt.

Az Ozirisz mítoszában Thoth védelmezte Íziszt terhessége alatt, és meggyógyította fia, Hórusz szemét, amelyet Ozirisz ellenfele, Seth megsebesített. Egy másik mítoszban szintén Hórusz életét menti meg, amikor Hóruszt megcsípi egy skorpió. Így Thoth érthető módon az orvosok istene volt. Többek között ezért is érkezett sok orvos Thoth templomából.

Az egyiptomi szent íbisz madár a logóban szimbolizálja a tudást és a bölcsességet, a szárnyai kör alakban jelennek meg, amely az egységet és támogatást jelképezi, a szárnyai felfelé mutatnak, amely pedig a fejlődés szándékát jelöli.

Visszajelzések szakmai képzéseinkről

Bernadett Kovács
Bernadett Kovács
2023-12-29
Nagyon jó volt az anyagokat hallgatni, szuperül volt felépítve a tartalom. Az 'előadók' jól érthetően beszéltek, az előadásokat érdemes többször is megnézni és mindig érdekes. Sok-sok nagyon hasznos információt kaptunk a tanfolyamon. Köszönöm!
Klaudia Sári
Klaudia Sári
2023-11-28
Nagyon magas színvonalú, naprakész, hiteles és szakmai oktatás.
Barbara Bodnár
Barbara Bodnár
2023-10-25
Rendkívül átfogó tudást adott a témában.
Borbala Dr. Stern
Borbala Dr. Stern
2023-10-24
Szinvonalas kepzes up to date eloadokkal. Ajanlom minden kollegamnak!
Petra Várvölgyi
Petra Várvölgyi
2023-05-15
Szuper oktatási oldal! Nagyon izgalmas és széles spektrumú tananyagot tartalmaz. Jól átlátható és könnyen kezelhető az oldal. Modulok között könnyen lehet váltani. Tetszik hogy összesíti az elvégzett tananyagokat és látom hogy aktuálisan hol tartok. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Dorina Paróczi
Dorina Paróczi
2023-05-14
A képzés rendkívül értékes és inspiráló volt. Számos olyan ismeretet szereztem az életmód és a táplálkozás területén, amiket már most tudok hasznosítani a mindennapi munkámban. A kurzus a biztos alapokon túl sokoldalúan közelítette meg a táplálkozás, a testmozgás, a pihenés és a stresszkezelés fontosságát, ezek együttes hatását egy egészségesebb életmód kialakításához. Az előadó szakemberek hitelesek és megbízhatóak, szaktudásuk és tapasztalatuk kiemelkedő. A felület logikus és egyszerűen kezelhető. Összességében nagyon hasznosnak tartottam a tanultakat. 🙂
Eszter Horváth
Eszter Horváth
2023-05-12
A tananyag és a hozzátartozó széles spektrumú információk teljes mértékben lekötötték a figyelmem és az érdeklődésem.Érezhető, hogy egy magas tudású szakmai csapat teljes tudása, szíve és lelke benne van az Akadémia megalkotásában. Logikusan összeállított modulok, felhasználóbarát felület. Szívből örülök, hogy betekintést nyerhettem és várom a mielőbbi elmélyülést és fejlődési lehetőséget.
Zsófi Csobánci-Horváth
Zsófi Csobánci-Horváth
2023-05-10
Nagyon színvonalas és sokrétű a tananyag. Ha lesz időm, biztos újra fogom őket hallgatni. Maga az informatikai felület is nagyon logikus. Örülök, hogy elsők között tesztelhettem a képzés tananyagát.

Készen állsz arra, hogy a segítségünkkel fejleszd magad, és ezáltal olyan szakmát, életet biztosíts magadnak, amibe szerelmes lehetsz?